Ομάδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στο Γ΄ Σώμα Στρατού, στην Θεσσαλονίκη


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ΝΑΤΟ και των ΝΑΤΟϊκών επιχειρήσεων από το ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη με πορεία προς το Νατοϊκό Στρατηγείο.
Οι χιλιάδες διαδηλωτές, ανάρτησαν πανό σε ένα από τα καραβάκια που κάνει βόλτα στο Θερμαϊκό, αλλά και στην πρόσοψη του θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Την ομιλία διαδέχθηκε η πορεία προς το Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης. Σχετικά την πορεία το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται "η συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα μαζί με συνδικάτα και συνδικαλιστές από την Τουρκία, την Σερβία, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Κύπρο αλλά και η παρουσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας δίνουν το μήνυμα των διεκδικήσεων για τη συνέχεια".
Όταν η πορεία διαμαρτυρίας έφτασε στο σημείο του Γ΄Σώματος Στρατού , μια ομάδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στην είσοδο του Στρατηγείου.
Ωστόσο, εκεί βρίσκονταν και δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες εμπόδισαν την είσοδο των διαδηλωτών στο κτίριο.Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και λίγο αργότερα κατευθύνθηκαν στο ΑΠΘ, όπου θα διεξαχθεί συναυλία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη