
Μετά τη Λίβερπουλ κι η Σίτυ για Κεϊτά
Μετά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, στο κόλπο της απόκτησης του ταλαντούχου μέσου της Λειψία, Ναμπί Κεϊτα, μπαίνει κι η Μάντσεστερ Σίτυ. Το ενδιαφέρον για τον παίχτη της ομάδας έκπληξη της Bundesligaείναι μεγάλο με πολλούς συλλόγους της Premier League να έχουν ξεκινήσει επαφές.
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, αποτελεί μεγάλη του επιθυμία ν’ αγωνιστεί στην Premier League ενώ είπε πως οι ομάδες, που τον πλησίασαν ήταν οι Μάντσεστερ Σίτυ, η Άρσεναλ κι η Λίβερπουλ. Στη Λειψία έχουν δει με πολυ καλό μάτι το μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν ορίσει τη τιμή πώλησης του παίχτη στις 70.000.000 λίρες. Το ποσό είναι πολύ μεγάλο αλλά πρόκειται για έναν παίχτη με τεράστια περιθώρια βελτίωσης και μια πολύ σταθερή χρονιά.
Ο Κεϊτά θέλει ν’ αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο αλλά όπως φαίνεται η Λίβερπουλ κι ο Γίργκεν Κλοπ χάνουν το προβάδισμα που είχαν στην αρχή των διαπραγματεύσεων. Ο λόγος είναι πως ο Ναμπί θέλει να παίξει για τη Σίτυ και τον Πεπ Γκουαρντιόλα με τους ”πολίτες” να ετοιμάζουν πρόταση ενώ τέλος όσα σενάρια εμπλέκουν την Μπαρτσελόνα χαρακτηρίζονται ως μη αληθοφανή.