Ποδόσφαιρο, κρύες μπύρες και εκλεκτοί μεζέδες, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη...Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο ;;;

Έφτασε λοιπόν η ώρα, που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν μετά την διακοπή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.
Ξεκινούν από αυτήν την εβδομάδα οι υποχρεώσεις όλων των ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Πρώτα-πρώτα αρχίζουν τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών κυπέλλων με το Champions League και το Europa League να σηκώνουν αυλαία και τις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους προσπαθώντας να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για φέτος.

Σε έναν από τους πιο γνωστούς χώρους για τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το "Γλυκό με Αλάτι" στην Παπαδάκη, στον αριθμό 29, λίγο πάνω από την Δελφών, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πρώτης φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι για παλαίμαχους και νυν ποδοσφαιρικούς θρύλους της πόλης μας, μαζεύει σε κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση όλους εκείνους τους φιλάθλους που θέλουν να απολαύσουν τον αγώνα με τις ιδανικές συνθήκες.
Πολλές και μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, κρύες μπύρες και πότά, καφέδες, πίτσες, burger, ζεστά και κρύα πιάτα σε αφθονία και καλές τιμές, διαμορφώνουν το σωστό περιβάλλον για την παρακολούθηση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν με επιτυχίες για τις ομάδες μας, και μακάρι όλοι στο "Γλυκό με Αλάτι", να απολαύσουμε μεγάλες μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές !!!





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη