Νέα λεωφορειακή γραμμή από την Θεσσαλονίκη, για μέρη .....παραδεισένια !!!!


Δρομολόγια λεωφορείων που θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τα Λουτρά Πόζαρ κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή, ξεκινούν αυτή την Παρασκευή 21 Ιουλίου από το ΚΤΕΛ Νομού Πέλλας δίνοντας τη δυνατότητα σε Θεσσαλονικείς αλλά και επισκέπτες της πόλης να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών και να απολαύσουν μία απόδραση στην αγαπημένη Λουτρόπολη της Βόρειας Ελλάδας, στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν. Για τα νέα δρομολόγια, μίλησε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

« Οι Θεσσαλονικείς μπορούν με μικρό κόστος να επισκεφτούν τα Λουτρά Πόζαρ από την Παρασκευή και να επιστρέψουν την Κυριακή. Το ίδιο μπορεί να κάνει όποιος θέλει και σε ημερήσια βάση αφού με το λεωφορείο θα έρχεται το πρωί και το απόγευμα θα μπορεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Νομού Πέλλας, για τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο η αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη θα είναι στις 08:30 το πρωί και η επιστροφή από τα Λουτρά Πόζαρ στην Θεσσαλονίκης στις 18:00 το απόγευμα. Την Κυριακή το λεωφορείο θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 08:00 το πρωί και θα επιστρέφει από τα Λουτρά στις 18:00

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη