Στα χέρια της Αστυνομίας, το ρεμάλι που τρομοκρατούσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης


Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων Θεσσαλονίκης και την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, πέντε (5) υποθέσεις ληστειών σε βάρος πεζών στο κέντρο της πόλης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. πρώτες πρωινές ώρες της 08-07-2017, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από βραδινές ώρες της 07-07-2017 έως πρώτες πρωινές της 08-07-2017 στο κέντρο της πόλης, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν συνολικά με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, κατά περίπτωση, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Επίσης, στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς ένα (1) εκ των οποίων διαπιστώθηκε ότι αποτελεί προϊόν κλοπής, ενώ την κατοχή των έτερων δύο (2) δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη