Χαμός στον ΠΑΟΚ : Ηρθαν 2, έφυγε ένας !!!!

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το όνομα του Πορτογάλου είχε επανέλθει για τα καλά στην... ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα. Όπως όλα τα τελευταία καλοκαίρια. 
Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά έγινε ο... γάμος. Ο δεύτερος ανάμεσα στις 2 πλευρές καθώς είχε προηγηθεί αυτός από το 2008 έως και το 2012, οπότε και ο Βιεϊρίνια αναχώρησε για την Μπουντεσλίγκα και την Βόλφσμπουργκ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Πορτογάλο αναφέρει: 
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Τούμπα, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάποιες σχέσεις δεν γίνεται να έχουν τέλος. Απλώς κάνουν διαλείμματα.

Έτσι κι ο Βιεϊρίνια ήρθε η ώρα να γυρίσει στο γήπεδο και την ομάδα που τον ανέδειξε. Διότι, μπορεί να βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο – εκεί που τον είδε και εισηγήθηκε την απόκτησή του ο Φερνάντο Σάντος , αλλά στον ΠΑΟΚ μετατράπηκε από ταλαντούχος Πορτογάλος, στον Βιεϊρίνια. Στα τέσσερα χρόνια (2008-2012) που έμεινε στην Τούμπα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Super League και μοιραία ήρθε η… αναβάθμιση για ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα.

Τη Μπουντεσλίγκα. Στη Βόλφσμπουργκ έμεινε για πέντε σεζόν. Μετατράπηκε στο κορυφαίο δεξί μπακ στη Γερμανία, μπήκε στην κορυφαία 11άδα και μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Εκεί όπου και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος στην άκρη του πάγκου κατέκτησε το Euro 2016.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει σπίτι του. Καλώς ήρθες πάλι Αντρέ».  

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!
Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κλείσει τα μεταγραφικά του ο ΠΑΟΚ, αφού ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη!
Κάποια οριστική συμφωνία δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή αφού θα πρέπει ο Δικέφαλος να τα βρει σε όλα με την Ρουμπίν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάρει με την μορφή δανεισμού από την Ρωσική ομάδα και μένει να ανάψει το... πράσινο φως. 
Όμως από την στιγμή που ο Περουβιανός αμυντικός πήρε τη πτήση με προορισμό την Θεσσαλονίκη (αφίχθη λίγο πριν τις 5μμ) μέσω Ντύσελντορφ, είναι ένα καλό σημάδι για την κατάληξη της υπόθεσης... 

Δανεικός στην Καραμπάκ ο Ενρίκε!
Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Βιεϊρίνια η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη. Έτσι ο Πέδρο Ενρίκε αναχωρεί με προορισμό την Καραμπάκ με την μορφή δανεισμού. 
Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έφτασε πριν από λίγο στην Τούμπα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ενρίκε στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, η οποία θυμίζουμε συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 
gazzetta.gr


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη