Όταν η δημιουργική κουζίνα συνάντησε την παράδοση, στον βασιλιά της γεύσης στην Χαλκιδική !!!


Χρόνια τώρα είναι η ψαροταβέρνα ορόσημο που κάνει την διαφορά στη βορειοανατολική Χαλκιδική και σε όλη την περιοχή του Στρυμονικού κόλπου.

Η ψαροταβέρνα "Καπετάν Μανώλης" εδώ και 27 χρόνια διαφημίζει την Ελληνική κουζίνα σε Ελληνες και ξένους τουρίστες, επισκέπτες της μαγευτικής Ολυμπιάδας στην Χαλκιδική.

Με υλικό τα πιο φρέσκα προϊόντα της θάλασσας, από το ιδιόκτητο καΐκι της επιχείρησης, η γνωστή σεφ Σμαρώ Ανδριώτη δημιουργεί πιάτα που έχουν αφήσει ιστορία, σε αυτούς που αγαπούν το πραγματικά καλό Ελληνικό φαγητό.

Στον εξωτερικό χώρο, κάτω από τα πλατάνια και δίπλα στο κύμα, οι επισκέπτες δοκιμάζουν τις γνωστές παραδοσιακές, αλλά και νέες πρωτοποριακές γεύσεις, στην ψαροταβέρνα που είναι γνωστή γνωστή σε όλη τη Χαλκιδική, με επισκέπτες από όλη τη βόρειο Ελλάδα που έρχονται στην Ολυμπιάδα αποκλειστικά φερμένοι από την φήμη της επιχείρησης.

Και το καθημερινό αδιαχώρητο που δημιουργείται στον καπετάν Μανώλη είναι η καλύτερη απόδειξη για το τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Μύδια πέστο με βάση τα μύδια Ολυμπιάδας, τα πιο φημισμένα σε όλη την Ελλάδα ολόφρεσκα ψάρια ημέρας όλων των κατηγοριών και για όλα τα βαλάντια, όστρακα που μυρίζουν θάλασσα και όλες οι γνωστές παραδοσιακές λιχουδιές της Ελληνικής παραδοσιακής ψαροταβέρνας, που μάθαμε από μικροί, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι με τα ποιοτικότερα υλικά.

Για αυτόν τον λόγο εδώ και 27 χρόνια ο "καπετάν Μανώλης" παραμένει ένα από τα πιο βαριά χαρτιά στο χώρο της εστίασης στη Χαλκιδική, υπηρετώντας με συνέπεια το φημισμένο όνομα της παραδοσιακής Ελληνικής ταβέρνας.


 Φούσκες ημέρας

 Αστακομακαρονάδα

 Φρούτα της Θάλασσας !!!
Μύδια πέστο

 Μυδοκεφτέδες


 Μύδι Ολυμπιάδας, σαγανάκι


 Γάβρος σουσάμι

Γαριδομακαρονάδα





Κρίταμο

Μελιτζάνα Αγιορείτικη







 Μόλις ήρθε το καίκι !!!!




Νεότερη Παλαιότερη