979 ευρώ πλήρωσε το σωματείο των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής, για σπασμένη πόρτα στο υπουργείο κατά την διάρκεια αντεγκλήσεων με τα ΜΑΤ


Γύρω στις 3 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη,  οι Μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, που βρίσκονταν έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης στην Αθήνα, ενημερώθηκαν απο τον Διευθυντή του Υπουργείου, οτι δεν υπάρχει περίπτωση σημερα να υπογραφούν οι υπολειπόμενες δύο άδειες για την περιοχή της Ολυμπιάδας,  όπως τους είχαν ενημέρωση σχετικά από νωρίς το πρωί.
  Αυτό εξόργισε τους Μεταλλωρύχους, οι οποίοι επικαλούνταν την χτεσινή δέσμευση του Υπουργού κ. Σταθάκη, οτι μέχρι σήμερα θα είχε λυθεί το θέμα αυτο. Έτσι εισέβαλαν μέσα στο υπουργείο και υπήρξαν αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Κατά την διάρκεια αυτών των αντεγκλήσεων έσπασε και μια τζαμαρία στην είσοδο του Υπουργείου, την οποία και το Υπουργείο ζήτησε απο τους μεταλλωρύχους να πληρώσουν.
Στα  979,60 Ευρώ ανήλθε το κόστος για την επισκευή της συγκεκριμένης ζημιάς, την οποία οι εργαζόμενοι  στα μεταλλεία  πλήρωσαν  κατόπιν  ....έρανου που έκαναν μεταξύ τους. Αυτή την στιγμή παραμένουν και θα παραμείνουν για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα έξω από το υπουργείο, αναμένοντας την δικαίωσή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη