Κωμικοτραγικό σώου των Νεοναζί, με βουλευτή να απειλεί και να βρίζει σκαιότατα πολίτη


Βρισιές και απειλές Κασιδιάρη σε πολίτη στον Μελιγαλά που του είπε: «Όταν παίρνεις 7.000 το μήνα καλά είναι;»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε βρίζοντας πολίτη που τον αποδοκίμασε μπροστά στις κάμερες. Χαμός στον Μελιγαλά στην καθιερωμένη επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία...
Πρωταγωνιστής ενός άσχημου επεισοδίου για ακόμα μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης αυτή τη φορά στον Μελιγαλά στη Μεσσηνία. Την ώρα που ο βουλευτής πήγε να καταθέσει στεφάνι ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Ένας από τους πολίτες ακούστηκε να του λέει: «Οταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν έπαψε να είναι σε στάση προσοχής (αρχική φωτό) αντέδρασε.

Γύρισε προς το πλευρό του πολίτη και του είπε σε έντονο ύφος: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι». Εκείνος του απάντησε: «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά».

Το βίντεο του επεισοδίου

Το επεισόδιο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε άλλο έξω από καφέ στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση αλλά με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια. Στις εισόδους του Μελιγαλά υπήρχαν μπλόκα από αστυνομικούς και γίνονταν έλεγχοι, ενώ στο χώρο της Πηγάδας επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας.
eleftheriaonline.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη