Γνωστό στέκι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο, άνετο, σπιτικό σαλόνι !!!


Ακόμη και σήμερα, μέσα στην περίοδο της κρίσης υπάρχουν επιχειρήσεις στην πόλη μας, οι οποίες προκόβουν και επενδύουν κεφάλαια, ώστε να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο που τις προτιμά.
Από το 2007, το καφέ «Γλυκό μ' αλάτι» μας υποδέχεται μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, στην ιστορική γειτονιά του Ντεπώ, στην οδό Παπαδάκη στο 29, λίγο πάνω από την Δελφών.
Για φέτος όμως η νέα σεζόν ξεκινά για τους πιστούς πελάτες της επιχείρησης, με μία μεγάλη έκπληξη :
Η άκρως επιμελημένη από γνωστούς ανθρώπους του χώρου, πλήρης ανακαίνιση του καταστήματος του έδωσε την εικόνα ενός άνετου και φιλόξενου σπιτικού σαλονιού !!!
Ειδικά διαμορφωμένες γωνίες,  με μεγάλους άνετους καναπέδες, δημιουργούν μία σπιτική ατμόσφαιρα, που φτιάχνει μια ζεστή, ευχάριστη διάθεση στον πελάτη, που θέλει να χαλαρώσει από τους ξέφρενους ρυθμούς μιας δύσκολης μέρας.









Καθημερινά από τις 7 το πρωί σερβίρονται όλα τα είδη του καφέ, διάφορες γεύσεις σοκολάτας, φυσικοί χυμοί, παγωτά και σνακ όπως σπιτική μηλόπιτα και φρέσκοφτιαγμένη ομελέτα, σε δροσερό περιβάλλον κάτω από τα δέντρα.

Και σε περίπτωση που θα θελήσουμε ένα ελαφρύ γεύμα, ένα club sandwich, μια καλοφτιαγμένη πίτσα ή ένα  πιάτο με πεντανόστιμες, σπέσιαλ πατάτες  και γευστικό κοτόπουλο, θα ικανοποιήσει  και του πιο απαιτητικούς.
Και μέσα στο πνεύμα και τις προσταγές των καιρών μας, δεν λείπει το λαχταριστό  και ζουμερό burger, πλήρες γεύμα πλέον.


Αποτελεί λοιπόν την καλύτερη επιλογή και για να γευματίσετε, μεσημέρι - βράδυ
Και βέβαια τι καλύτερο από το να παρακολουθείς τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε μία από τις πολλές και μεγάλες οθόνες που διαθέτει το «Γλυκό μ' αλάτι», συνοδεία εκλεκτών λιχουδιών και μιας παγωμένης μπύρας !!!
Η ιδανική κοντινή επιλογή μέσα στην πόλη-όπως δείχνει και η κίνηση του κόσμου που γεμίζει συνεχώς τα τραπέζια-λόγω του ιδιαίτερου περιβάλλοντος, της γρήγορης και φιλικής εξυπηρέτησης και προπάντων της υπέροχης, δροσερής ατμόσφαιρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη