Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη, με την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας και μητέρας


Ξεκίνησε για να συναντήσει την εξάχρονη κόρη της
Η Βάια Οικονόμου δεν πήγε στο ραντεβού για να δει το εξάχρονο παιδί της, το οποίο μένει με τον πατέρα του, καθώς οι γονείς είναι σε διάσταση.

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της Βάιας Οικονόμου, της 47χρονης καθηγήτριας από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής. 
Τα ίχνη της χάθηκαν από την Παρασκευή το βράδυ, όπου και μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με την αδερφή της και τη μητέρα της .

Η 47χρονη μαθηματικός, έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει αποκτήσει μία εξάχρονη κόρη.
 Οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της καθώς και η προσωρινή επιμέλεια που ασκεί αυτός για την κόρη τους , ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, της είχαν δημιουργήσει απίστευτη ψυχολογική πίεση.

Η αδερφή της , η οποία αγωνιά για την τύχη της 47χρονης γυναίκας, μιλά στο protothema.gr για την εξαφάνιση της και υποστηρίζει πως η Βάια θα συναντούσε την εξάχρονη κόρη της, στη Χαλκιδική, το προηγούμενο Σάββατο αλλά δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού. Η ίδια εξομολογείται πως η αδερφή της για κανένα λόγο δεν θα έχανε τη συνάντηση με το παιδί της, πράγμα που την κάνει να ανησυχεί και να πιστεύει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Τελευταία φορά που μίλησα με την αδερφή μου ήταν την Παρασκευή το μεσημέρι και η μητέρα μου μίλησε μαζί της, την Παρασκευή το βράδυ. Θα συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα την εξάχρονη κορούλα της που τόσο πολύ λατρεύει . 
Η αδερφή μου είναι σε διάσταση με το σύζυγό της και έχει αυτός την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και σοβαρά. 
Η Βάια δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχε με την κόρη της στη Χαλκιδική και η αδερφή μου για κανένα λόγο δεν θα έχανε αυτή τη συνάντηση με το παιδί της. Αυτό είναι που μας κάνει και ανησυχούμε πολύ» λέει η αδερφή της αγνοούμενης .

Συναγερμός για την καθηγήτρια από την ΕΛΑΣ
Μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκδόθηκε σήμα Silver alert για την 47χρονη Βάια Οικονόμου που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. 

Την ίδια μέρα το μεσημέρι μίλησε τηλεφωνικά με την αδερφή της και αργά το απόγευμα με τη μητέρα της. Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στη Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Η αδερφή της και η μητέρα της φοβούνται για το χειρότερο.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της , όπως και το αυτοκίνητο βρέθηκαν στο σπίτι. 

Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο. Έχει ύψος 1.64 και όταν χάθηκε πιθανόν να φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη