Άσχημη τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας από την Θεσσαλονίκη Βάιας Οικονόμου,


Δολοφονία ή αυτοκτονία πίσω από την εξαφάνιση της 47χρονης Βάιας;

Στο άτομο με το οποίο μίλησε για τελευταία φορά στο κινητό της τηλέφωνο θα επικεντρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για την εξαφάνιση της Βαίας Οικονόμου.

Ήδη οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν για πρόσθετες καταθέσεις στενούς συγγενείς της αγνοούμενης, ενώ δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Μάλιστα εικάζουν ότι η 47χρονη καθηγήτρια μαθηματικών ή δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε συναντηθεί στο σπίτι της με άγνωστο άτομο, το οποίο χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και ενώ το θυροτηλέφωνο δεν λειτουργούσε η 47χρονη κατέβηκε από το διαμέρισμά της για να δει το άγνωστο πρόσωπο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Βαία Οικονόμου δεν έφυγε πεζή από το σπίτι της αφού καμία κάμερα στους γύρω δρόμους δεν την κατέγραψε.

Για το λόγο αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι έφυγε με κάποιο αυτοκίνητο, ενώ το μόνο πράγμα που είχε μαζί της ήταν το κλειδί της εξώπορτας.

Οι νέες καταθέσεις των συγγενών της αλλά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενδέχεται να βοηθήσουν στο θρίλερ της εξαφάνισης της 47χρονης η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 13 ημέρες.

Τι αποκάλυψε ο θείος της
Ο θείος της καθηγήτριας μίλησε στην τηλεόραση του Star και ανέφερε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Εν τω μεταξύ γειτόνισσα της 47χρονης αγνοούμενης, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης, μία μέρα πριν την εξαφάνιση της γυναίκας, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Η 47χρονη μαθηματικός, έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει αποκτήσει μία εξάχρονη κόρη. Οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, της είχαν δημιουργήσει απίστευτη ψυχολογική πίεση.

Συγγενείς της αγνοούμενης αναφέρουν πως η ανησυχία τους είναι μεγάλη διότι η Βάια Οικονόμου έχει παθολογική αδυναμία στην κορούλα της και ποτέ δεν θα επέλεγε να περάσει τόσες μέρες μακριά της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη