"Βρήκα τον άντρα μου νεκρό στον καναπέ"

 Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω
«Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός. Κοιμήθηκε και πέθανε…
Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχασε τον άντρα της πριν από 3 χρόνια και μεταξύ άλλων μίλησε και για αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στο You Weekly.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον άντρα της νεκρό στον καναπέ του σαλονιού και επειδή πέθανε στον ύπνο του, δεν είχε καταλάβει τίποτα!
«Ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού.
Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ.
Και ο θάνατος του άντρα μου βέβαια, αλλά ο άντρας μου πέθανε τόσο καλά που μακάρι να πέθαιναν όλοι έτσι. Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα.
 Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω
«Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός. Κοιμήθηκε και πέθανε… 
Όταν μου είπαν να τον ανοίξουν, είπα «όχι, μην τον σφάξετε. Πέθανε, είναι οριστικό, άρα τι να δείτε; Τι με νοιάζει τι έπαθε;» Από τότε πέρασα ένα δύσκολο διάστημα γιατί μου έλειπε, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι μακάρι να πεθαίναμε όλοι έτσι. Πραγματικά τον θεωρώ πολύ τυχερό», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη