Σοκαρισμένο όλο το πανελλήνιο από την φρικτή εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Άγρια δολοφονία 
Νεκρός είναι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. 
Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!
Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο. Φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γεννημένος το 1965, πατέρας δύο παιδιών και μάχιμος δικηγόρος με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια. Είχε έντονη συνδικαλιστική δράση και ήταν υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης
Ήταν γιος του αείμνηστου Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, ενώ ο αδελφός του Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, έχει διατελέσει δήμαρχος Χαλανδρίου.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος το 2010 διεκδίκησε την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του συλλόγου το 2005 και σύμβουλος το 1996.
Ο δολοφονηθείς δικηγόρος, ασχολείτο με υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως οι δικογραφίες για τα εξοπλιστικά προγράμματα όπου εκπροσωπούσε τον επιχειρηματία, Θωμά Λιακουνάκο, με την υπόθεση των εταιριών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας Energa-Hellas Power, κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη