Επιτέλους, τέλος στο σήριαλ : Βγήκε το πόρισμα για το τροχαίο Παντελιδη


Βγήκε το πόρισμα για τον οδηγό του μοιραίου τζιπ
- Η υπόθεση του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, μπαίνει στο αρχείο
 - Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου 2016 
- Μίνα Αρναούτη: "Ο Παντελάκος θα χαίρεται! Τον ειδα κ στον υπνο μου χθες"
Στη κρίση ότι η υπόθεση του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, πρέπει να μπει στο αρχείο, κατέληξε ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Στο πόρισμα του -σύμφωνα με πληροφορίες- ο εισαγγελικός λειτουργός αποφαίνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Επιπλέον, αποφαίνεται ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.
Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελίδη, σε βάρος των κοριτσιών για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Η δικογραφία της υπόθεσης έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης απο ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.
Προθεσμία για την οικογένεια Παντελίδη

Η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει δια των πληρεξουσίων δικηγόρων της τις αντιρρρήσεις για τη διάταξη αρχειοθέτησης στον Eισαγγελέα Εφετών.
Το μοιραίο τροχαίο συνέβη στις 18 Φεβρουάριου 2016 στνη παλιά γέφυρα του Αεροδρομίου Ελληνικού. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, ενώ οι δύο φίλες του, που επέβαιναν στο ΙΧ, τραυματίστηκαν.
Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα…!».
Ενώ, σε σχόλιό της, αναφέρει: «Ο Παντελάκος θα χαίρεται! Τον ειδα κ στον υπνο μου χθες».

Υπενθυμίζουμε ότι η Μίνα Αρναούτη είχε τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό για πέντε μήνες.
Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση, καθώς είχε τραυματιστεί όλος ο θωρακικός κλωβός και είχε βαρύ ανοιχτό μηριαίο κάταγμα. Νοσηλεύτηκε για καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ ακολούθησαν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη