"'Οσοι το επιθυμούν, να καλιεργούν χασίσι στο μπαλκόνι τους και να πληρώνουν και ένα παράβολο" !!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, που προκάλεσε σάλο χθες με την πρότασή του, στο πλαίσιο της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών που υποστηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τους οποίους εκπροσωπεί, να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν μόνοι τους, πληρώνοντας ανάλογο παράβολο, ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, όπως είπε χαρακτηριστικά. 
Ο κύριος Τσιρώνης επανήλθε στο ζήτημα το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον Σκάι, όπου επανέλαβε την θέση του αυτή, τονίζοντας πάντως πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα. 

"Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών", είπε ο κύριος Τσιρώνης και τόνισε πως κατά την άποψή του, αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.
Επιτέλους οι χρήστες, σε ουσίες που δεν είναι εξαρτησιογόνες να κάνουν ιδιόχρηση και να καλλιεργούν μόνοι τους το χασίς ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, επισήμανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη