Κουκουλοφόροι τραμπούκοι, έσπασαν και ρήμαξαν ανενόχλητοι, μέρα μεσημέρι.


Εσπασαν και… έφυγαν σαν... κύριοι!
Λίγο πριν από τις 12:00 η εισβολή κουκουλοφόρων στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών- Φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος τις τελευταίες εβδομάδες δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία για το ποιοι πλειστηριασμοί ακυρώνονται από τις «συλλογικότητες».
Πρόκειται για πλειστηριασμούς εχόντων με χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Το χρονικό της εισβολής
Ήταν περίπου 11:40 το πρωί της Τρίτης (17.10.2017) όταν ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε στα γραφεία του Συλλόγου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Είχαν καλυμμένα με μάσκες και κουκούλες τα χαρακτηριστικά τους και στα χέρια τους κρατούσαν σφυριά.

Οι κουκουλοφόροι έσπασαν τζαμαρίες
Οι δράστες της επίθεσης έσπασαν με μανία τις τζαμένιες πόρτες της εισόδου, έγραψαν συνθήματα στα γκισέ, έσπασαν γυάλινες προθήκες με αρχειακό υλικό.

Δεν τραυματίστηκε, ευτυχώς, κανείς από τους υπαλλήλους και τον πολίτη που βρίσκονταν στα γραφεία όταν έκαναν το «ντου» οι κουκουλοφόροι. εισβολή κουκουλοφόροι συμβολαιογράφοι

Οι κουκουλοφόροι άφησαν πίσω τους, χάος και τρόμο!


Οι δράστες έφυγαν σαν… κύριοι και μάλιστα στην οδό Ακαδημίας, έβγαλν τις μάσκες τους.

«Ήθελαν να μας εκφοβίσουν»
Η επίθεση είναι απόρροια της ανομίας, της αδιαφορίας και της μη εφαρμογή των νόμων εδώ και καιρό, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδας, Γιώργος Ρούσκας.

Έφτανε τα γραφεία του Συλλόγου την ώρα που οι κουκουλοφόροι αποχωρούσαν. Όπως είπε, σκοπός τους ήταν να εκφοβίσουν τους συμβολαιογράφους. «Απείλησαν συγκεκριμένους συναδέλφους κι εμένα», τόνισε.

Διεμήνυσε όμως ότι εκείνοι θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τους νόμους που ψηφίζει η Πολιτεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη