«Το παιδί μας είναι στο χώμα, εξαιτίας της γυναίκας μου»-«Δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»

«Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου», δηλώνει ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης έξω από το Κοιμητήριο

Στο Β' νεκροταφείο στα Πατήσια τελέστηκε η κηδεία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία λίγα μέτρα μακρυά, μέσα στον ίδιο χώρο δολοφονήθηκε άγρια το απόγευμα της Τετάρτης με δεκατέσσερις μαχαιριές.
Η 32χρονη επισκεπτόταν το Β' νεκροταφείο, συχνά προκειμένου να ανάψει ένα κερί στη μνήμη φίλου της που είχε φύγει από την ζωή τον περασμένο Μάιο.

Από νωρίς έχουν προσέλθει στο νεκροταφείο της Ριζούπολης, συγγενείς και φίλοι της 32χρονης οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Δώρα έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

Βαθιά θλίψη, ανείπωτος πόνος για τα αδέλφια της που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Ο πατέρας της Δώρας φώναζε: «Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πίαστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», προκαλώντας την οργή της αδελφής της νεκρής που φώναζε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την ''έφαγες''. Έχεις το θράσσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;»

Η Α. Γερακούδη, διευθύντρια της Α' ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα, συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την εξόδιο ακολουθία.
«Μας κέρδισες όλους.Με την αξία σου ''έχτισες'' τη σταδιοδρομία σου.Πήρες ''άριστα'' απο όλους μας.Το γραφείο σου και η καρέκλα σου ειναι άδεια.Δεν ακούμε το γέλιο σου και ψάχνουμε να σε βρούμε.Ντύθηκες νυφούλα και μας έστειλες προσκλητήρια να έρθουμε σήμερα, εδώ να σε αποχαιρετίσουμε. Θα είσαι στο παράδεισο τωρα και θα είσαι καλά.Κορίτσι μου, μας λείπεις πάρα πολύ. Αιώνια σου η μνήμη».


Τραγική φιγούρα, η κυρία Γεωργία, η μητέρα της άτυχης κοπέλας η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης δήλωσε στις κάμερες, λίγο πριν μπει μπει στο Κοιμητήριο.

«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».


Ξεσπά κατά του πατέρα η αδερφή της άτυχης εφοριακού: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας
«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα. Xρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Την έντονη αντίδραση της αδερφής της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο  Β' Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, προκάλεσε η στάση του πατέρα τους.
Σε ανάρτησή της στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευή, η αδερφή της Κωνσταντίνα, στρέφεται κατά του πατέρα τους.
«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε.
Την ίδια ώρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να εξιχνιαστεί το στυγερό έγκλημα.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ περίπου δέκα άτομα έχουν περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δώσουν κατάθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη