Marianna Koukoutsakis : «Terre Secrete»

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά υποδέχεται την Marianna Koukoutsakis, μια νέα ταλαντούχα λυρική – crossover σοπράνο, ηθοποιό, με χρόνια καλλιτεχνικής πορείας που φτάνει μέχρι τις μέρες μας, όπου σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει μέσα από την συνεργασία της με τον συνθέτη – παραγωγό Aural Fragment, το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση. 

Έχοντας στις αποσκευές της εμπειρίες προηγούμενων ετών από την συμμετοχή της σε παραστάσεις και ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικές συνεργασίες, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται μέσα από το 1ο της Digital Single με τίτλο «Terre Secrete», σε Pop – Dance ύφος με στοιχεία όπερας στην ερμηνεία της, που είναι το αποτέλεσμα της μουσικής της συνάντησης με την Πάρις Καρβούνη που υπογράφει τους στίχους και τον Aural Fragment που έγραψε την μουσική και επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και την παραγωγή, θέλοντας να μας παρασύρει στους δικούς της μυστικούς τόπους. 

Μαριάννα Κουκουτσάκη, λυρική – crossover, σοπράνο, ηθοποιός.
Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα.Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στην τάξη του Πάνου Δήμα, όπως επίσης και θεωρία μουσικής. Διδάχθηκε μελοδραματική με τον σκηνοθέτη Ηλία Κουντή. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ευρωπαϊκών και μοντέρνων χορών για έξι χρόνια. Έχει παρακολουθήσει masterclass κλασσικού τραγουδιού με τον Δημήτρη Τηλιακό.

Συμπρωταγωνιστεί στην μοντέρνα όπερα "Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ" της Μάνιας Βλαχογιάννη σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαϊτη και πρωταγωνιστεί στην παιδική όπερα - μιούζικαλ "Αστέρι της Ερήμου - Νεφέλη και Ναλιμάρ" σε σκηνοθεσία Μάνιας Βλαχογιάννη. Επίσης πρωταγωνίστησε στην παιδική παράσταση "Ο μικρός κύκλος με την κιμωλία" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πολιτάκη.Συμμετείχε στις παραστάσεις όπερας «Νυχτερίδα» του Strauss σε σκηνοθεσία Ηλία Κουντή και στα «Παραμύθια του Χόφμαν» του Offenbach σε σκηνοθεσία Μ. Μαρκέτου.

Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως λυρική ερμηνεύτρια σε συναυλίες ερμηνεύοντας έργα κλασσικού ρεπερτορίου και μιούζικαλ. Έχει εμφανιστεί στον Πολυχώρο «Άλικο» ερμηνεύοντας κομμάτια μιούζικαλ και κλασσικά έργα. Το 2016 τραγούδησε στο Wreck Athens Festival, στο Κύτταρο, με την heavy metal μπάντα Power Crue, αναδεικνύοντας τους οπερατικούς ήχους μέσα στην metal μουσική. Επίσης, ηχογράφησε λυρικά φωνητικά στο album των Power Crue με τίτλο "Excileocys". Συμμετείχε στο album " Space 3", Destination Earth του συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Aural Fragment που κυκλοφόρησε τον Μάιο του '17.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει νέα μουσικά και θεατρικά projects.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη