Συνεργασία της McDonald’s με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, για τη δημιουργία δύο νέων Premium Burgers

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στα McDonald’s με δύο νέα Premium Burgers 

Συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους πέρσι για τα 25 χρόνια της McDonald’s στην ελληνική αγορά, ο διάσημος Έλληνας σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στα McDonald’s και δημιουργεί δύο νέα Premium Burgers που θα λατρέψετε!

To Premium Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι 100% βοδινό, τραγανό παναρισμένο τυρί, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, bacon και κρεμώδη καπνιστή σάλτσα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.
Το Premium Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό στήθος κοτόπουλου, καπνιστό τυρί, μαρούλι iceberg, bacon, ψητό κρεμμύδι, παραδοσιακή σάλτσα τομάτας και μαγιονέζα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Δύο μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξίας που όλοι μπορούν να απολαύσουν στα McDonald’s!

Η συνεργασία της McDonald’s με τον Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά. 
«Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε για μια ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και το πάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη μαγειρική, στα McDonald’s. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μια μοναδική premium εμπειρία McDonald’s ασυναγώνιστης αξίας», λέει η Simona Mancinelli, General Manager για τα McDonald’s στην Ελλάδα.

Τα νέα Premium Burgers υποστηρίζονται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει τον διαγωνισμό “Swipe n’ Win” στη σελίδα www.premiumburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Premium Burger McMenu™.

Τα νέα Premium Burgers προστίθενται σε ένα πλήρες μενού γευστικών απολαύσεων που θα βρείτε στα εστιατόρια McDonald’s. 
Επισκεφθείτε ένα McDonald’s σήμερα και απολαύστε υπέροχες γεύσεις μεγάλης αξίας!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη