Antigone D : “Next Generation”

Από πολύ μικρή ή Antigone D είχε πάθος για τη μουσική και μεγάλη αγάπη στον Marc Almond και τον Jean Michel Jarre. 
Μέσα από τις σπουδές της στην κλασική και μοντέρνα μουσική, αλλά και από τις μουσικές της επιρροές και πρότυπα, από τους Marc Almond, Jean Michel Jarre, Charles Aznavour, Dalida, Christophe, Vangelis Papathanasiou, καθώς επίσης κι από την pop opera, που επηρέασαν την πορεία της ζωής της, συνθέτει σήμερα τις δικές της μουσικές δημιουργίες.

Πρώτη προσωπική δουλειά της Antigone D.
Το album περιλαμβάνει 15 κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής, σε ρυθμούς house, dance, electro ambient, epic rock, dance camerata, σε σύνθεση, ενορχήστρωση και programming από την ίδια, και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα ρου internet.


Antigone D : “Next Generation”
Κυκλοφορεί από την Protasis Music.
Ακούστε και δείτε το VIDEO CLIP «Electro Infinity»


Η Antigone D, γεννήθηκε  στις 29 Φεβρουαρίου του 1976 στην Αθήνα. Είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδίστρια και καθηγήτρια μουσικής στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Συνθέτει, ενορχηστρώνει και παίζει πλήκτρα. Σπούδασε στο  ωδείο Φίλιππος Νάκας. Έχει πτυχίο Αρμονίας,  Αντίστιξης, Φούγκας, Πιάνου και δίπλωμα Grade 6 από την YAMAHA MUSIC FOUNDATION.

Από  νεαρή ηλικία είχε πάθος για τη μουσική. Αγαπημένοι της μουσικοί ήταν και συνεχίζουν να είναι ο Marc  Almond και ο Jean Michel Jarre. Της άρεσε επίσης πολύ να ακούει  pop, κλασική,  Charles Aznavour , Dalida, Christophe, Vangelis Papathanasiou. Τα ακούσματα και οι σπουδές της στη μουσική ξύπνησαν μέσα της την ανάγκη να επικοινωνήσει κι εκείνη με τον κόσμο συνθέτοντας τη δική της μουσική, μια μουσική επηρεασμένη από όλα τα πιο πάνω είδη και συγχρόνως  να δημιουργήσει  το δικό της μοναδικό στυλ.

Τον Μαϊο του 2017 κυκλοφορεί την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά από την Protasis Music  με τίτλο Next Generation. Το album περιλαμβάνει 15 κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής, σε σύνθεση, ενορχήστρωση, εκτέλεση και programming από την ίδια.

Παίζει πλήκτρα και τραγουδάει, σε μουσικές σκηνές και festival, με γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, pop 80’-90’, latin bossa, τραγούδια. Διδάσκει μουσική από το 2000. Δίδαξε μουσική στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, στα Μοντεσσοριανά σχολεία και σε ωδεία της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. 
Τα τελευταία 12 χρόνια διδάσκει Αρμόνιο στο ωδείο Φίλιππος Νάκας .



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη