Αγριο λιντσάρισμα του φονιά της Δώρας

Η ανάκριση του δράστη ολοκληρώθηκε, αλλά δεν μπορούν να τον βγάλουν έξω λόγω της έντασης
Ενταση επικρατεί στην Ευελπίδων, καθώς ο κόσμος (που νωρίτερα είχε επιτεθεί στον 58χρονο) έχει συγκεντρωθεί και περιμένει τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη να βγει από το κτήριο 9. Λόγω της έντασης, στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ συγγενείς και φίλοι της Δώρας ζητούν να δουν τον δολοφόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάκριση έχει ολοκληρωθεί αλλά λόγω της κατάστασης, ο δράστης κρατείται μέσα στα κρατητήρια της Σχολής Ευελπίδων στο κτήριο 9, στις δύο εξόδους του οποίου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας χτυπούν τα παράθυρα και η τραγική μάνα φωνάζει συνεχώς: «Βγάλτε έξω τον δολοφόνο». Συνεχώς ακούγονται φωνές από το πλήθος: «Δεν θα βγει ζωντανός από δω και όλος ο στρατός να έρθει», «Μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».


 «Φονιά», «Να πεθάνεις». Αυτά φώναζε στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη ο κόσμος που το πρωί αντίκρισε στην Ευελπίδων τον 58χρονο που ομολόγησε ότι τον Οκτώβριο σκότωσε την 32χρονη εφοριακό στο Β' νεκροταφείο, στα Πατήσια. Και σήμερα στα δικαστήρια βρίσκεται η μητέρα και ο πατέρας του θύματος και άλλοι συγγενείς.
Ή αστυνομία προσπάθησε γρήγορα να τον μεταφέρει στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά από το σπρώξιμο και την ταχύτητα έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να δεχτεί επίθεση, μπουκάλια και προπηλακισμούς. Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να τον λιντσάρει, αλλά συγκρατήθηκε από κόσμο που ήταν γύρω του, ενώ η μητέρα του επιτέθηκε με στυλό.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη