Πως θα φαίνεται το μπάνιο σας μεγαλύτερο, επιλέγοντας τις ιδανικές κουρτίνες μπάνιου


Για τους περισσότερους από εμάς η άνεση ενός μεγάλου και πρακτικού μπάνιου στην καθημερινότητα φαντάζει σαν αληθινή πρόκληση. Οι χώροι του μπάνιου ή του ντους δεν παίρνουν συνήθως την προσοχή που τους αξίζει όταν φτιάχνουμε ένα σπίτι στην προσπάθεια μας να εξοικονομήσουμε χώρο για τα άλλα δωμάτια. Οι κουρτίνες μπάνιου πολλές φορές δίνουν την λύση σε μικρούς χώρους καθώς εξοικονομούν πολύτιμο χώρο. Οι κουρτίνες είναι ευέλικτες, μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την διακόσμηση που θέλετε και δεν χρειάζονται χώρο για να ανοίγουν και να κλείνουν όπως η πόρτα του ντους.


Οι κουρτίνες μπάνιου είναι και πάλι στην μόδα:
Θυμάστε τότε που οι κουρτίνες μπάνιου δεν ήταν της μόδας και έβγαιναν μόνο σε λίγα χρώματα και μοτίβα; Αυτό που κάποτε ήταν συνδεδεμένο με κοιτώνες κολεγίου και μικρά διαμερίσματα έχει γίνει πλέον μοδάτο και ελκυστικό. Ανάλογα με τη διακόσμηση του μπάνιου σας, ένα τσαλακωμένο ύφασμα θα ταιριάξει όμορφα με το ρομαντικά εμπνευσμένο μπάνιο σας ή μια πολυχρωμία με έντονη αντίθεση θα ταιριάξει με το κομψό και μοντέρνο χώρο σας. Οι κουρτίνες μπορούν να τραβηχτούν πίσω για να προσθέσουν οπτικό πεδίο στους εσωτερικούς χώρους του μπάνιου σας.

Οι κουρτίνες μπάνιου μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος του χώρου:
Ποιος δεν χρειάζεται περισσότερο χώρο στο μπάνιο του; Οι κουρτίνες είναι η καλύτερη επιλογή για μπάνια που δεν θέλετε να τοποθετήσετε γυάλινες πόρτες ή δεν έχουν αρκετό χώρο για την ταλάντευση της πόρτας. Πολλές κουρτίνες εγκαθίστανται από μικρούς γάντζους χαμηλού προφίλ στο ταβάνι, ώστε να παραμένει ανοιχτή η κουρτίνα ενώ το μπάνιο σας θα φαίνεται μεγαλύτερο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε ένα ψηλό έπιπλο ή να κρεμάσετε ένα διακοσμητικό ύφασμα για να δώσετε μια πιο επίσημη προσέγγιση στην περιοχή της μπανιέρας. Αυτές οι κουρτίνες μπορούν επίσης να έχουν μια επένδυση τοποθετημένη στην μέσα μεριά για να εξασφαλίσετε ότι το νερό δεν θα καταστρέψει την διακοσμητική σας κουρτίνα.

Προσθέστε θέαμα στο μπάνιο σας:
Οι κουρτίνες για ντους μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν έναν ακόμα σκοπό, προσθέτοντας θέαμα και προετοιμάζοντας την σκηνή για ένα πανέμορφο μπάνιο. Σκεφτείτε να κρεμάσετε το ύφασμα από το ταβάνι για να προσθέσετε απαλότητα στις σκληρές κεραμικές πλάκες που σας περιβάλλουν ή στην βαρετή μπανιέρα σας. Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά φύλλα, υφάσματα, ακόμη και υλικά επεξεργασίας παραθύρων για να ομορφύνετε την περιοχή του ντους σας. Κρεμάστε το ύφασμα από την οροφή για να προσθέσετε οπτικό ύψος και να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται και να αισθάνεται μεγαλύτερο. Προσθέστε πολύχρωμη ταπετσαρία και διακοσμητικά αξεσουάρ μπάνιου για να συμπληρώσετε την διακόσμηση. Σκεφτείτε την μπανιέρα σαν τοίχο παραθύρου και θα εκπλαγείτε από τις δημιουργικές της δυνατότητες.

Οι κουρτίνες είχαν κακή φήμη στο παρελθόν γιατί ήταν χρηστικές, βαρετές και άσχημες. Αντί να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιήστε τις παραπάνω ιδέες για να εμπνεύσετε το μπάνιο σας. Ξεκινήστε λοιπόν, δημιουργήστε περισσότερο χώρο και ανακαλύψτε τρόπους για να το κάνετε να δείχνει το ιδανικό δωμάτιο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη