Διαζύγιο για τον πατέρα, γάμος για τον γιο του Ακη Τσοχατζόπουλου !!!!

Μπορεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος να χωρίζει από τη Βίκυ Σταμάτη, ο γιος του Αλέξανδρος, όμως, πριν από λίγες μέρες ντύθηκε γαμπρός... 
Μακριά από φλας και κάμερες και με ελάχιστους καλεσμένους, ο γιος του πρώην υπουργού, ο πολιτικός  μηχανικός Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό και μούσα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, Ιωάννα Παλαιοπάνου , σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, που μετράει αρκετά χρόνια, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και εκλεκτών καλεσμένων. 
Κουμπάρος τους ήταν ο συνάδελφος της νύφης Γρηγόρης Πατρικαρέας.

 Η Ιωάννα Παλαιοπάνου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Οίκος αντοχής» και «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha και «Για την Αννα» και «Amore Mio» στον ΑΝΤ1. Ομως, εκεί όπου ξεχώρισε ήταν στοn ρόλο της Γκίτα στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Στην τόσο σημαντική για το ζευγάρι μέρα έλαμψε διά της απουσίας του ο πατέρας του γαμπρού Ακης Τσοχατζόπουλος. 
Ο λόγος; Η Βίκυ Σταμάτη, η οποία βρίσκεται σε «πόλεμο» με την κόρη του πρώην υπουργού και αδελφή του γαμπρού Αρετή Τσοχατζοπούλου και δεν ήθελε να τη συναντήσει στον γάμο. 

Να θυμίσουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, καθώς πριν από πολλά χρόνια υπήρξε παντρεμένος με τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μια καλλονή κόρη, την Κιάρα, η οποία πριν από δύο χρόνια έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια και έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη