Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την σύλληψη γιατρού για "φακελάκι", μέσα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης !!!

Ο συλληφθείς Πανεπιστημιακός μεγαλογιατρός, αξίωσε από γυναίκα 1.000 ευρώ για τοκετό που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ποινική δίωξη για δωροληψία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», που συνελήφθη με την κατηγορία του χρηματισμού.
Ο συλληφθείς -που κατά πληροφορίες είναι πανεπιστημιακός γιατρός- οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της εισαγγελέας πλημμελειοδικών Εμμανουέλλας Κετσιατζή, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της δωροληψίας, σε βαθμό πλημμελήματος.
Η εισαγγελέας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ έδωσε εντολή στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος να συνεχίσει την έρευνα για τυχόν άλλες περιπτώσεις χρηματισμού από τον ίδιο γιατρό.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ :
"Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, σε βάρος γιατρού δημόσιου νοσοκομείου της βορείου Ελλάδος, για δωροληψία.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό για ιατρική πράξη, που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στο νοσοκομείο.

Χθες, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, κλιμάκιο αστυνομικών συνέλαβε τον γιατρό στο ιδιωτικό του ιατρείο, μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη