Στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στηρίζουμε τον δικό μας άνθρωπο !!!

Ο Γιώργος είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, άνθρωπος της αγοράς ένας δικός μας άνθρωπος.
Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με την ενημέρωση μέσα από το ίντερνετ, γνωρίσαμε πολλούς και σημαντικούς για εμάς ανθρώπους.
Ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για να τα φέρουν βόλτα, στήνοντας μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες επιχειρήσεις, πληρώνοντας φόρους, απασχολώντας προσωπικό και δημιουργώντας μέσα σε αυτό το αβέβαιο καταστροφικό κλίμα.
Εδώ και δύο δεκαετίες, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής και ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων.
Η ανησυχία του για το μέλλον του τόπου, τον ώθησε  να ασχοληθεί με τα κοινά.
Δηλώνει παρών στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) με το συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο».
Ο λόγος για τον Γιώργο Βλαχογιάννη, ο οποίος πιστεύει πως η νέα γενιά πρέπει να πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη του τόπου.

Εμείς από την πλευρά μας, καθώς γνωρίζουμε όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Bλαχογιάννη, τον στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και τον συστήνουμε σε όλους εσάς,  που προτίθεστε να ψηφίσετε στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Είμαστε βέβαιοι πως σε όλους τους συνδυασμούς της εκλογικής αυτής αναμέτρησης, υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων και τοποθετήσεων.
Πάγια θέση μας είναι πως πρέπει πρώτα να βλέπουμε τον άνθρωπο πού ψηφίζουμε, την προσωπικότητά του και το έργο του και να μην δίνουμε πρώτη προτεραιότητα στην πολιτική παράταξη στην οποία ανήκει, καθώς σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν άνθρωποι-διαμάντια, υπάρχουν και καιροσκόποι επαγγελματίες, ανάξιοι για οτιδήποτε.
Είμαστε υπέρ της συμμετοχής σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, οτιδήποτε αυτές και να αφορούν καθώς πιστεύουμε στην δύναμη του Πολίτη μέσα από αυτήν την συμμετοχή.
«Με τη συμμετοχή, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, κυρίως επαγγελματίες, οι οποίοι αποτελούν σήμερα τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης», μας είπε ο Γιώργος και συμφωνούμε απόλυτα !!!

Παραθέτουμε λοιπόν ένα μίνι βιογραφικό που μας έστειλε ο Γιώργος και του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή επιτυχία !!!
"Ονομάζομαι Βλαχογιάννης Λ. Γεώργιος και είμαι 39 ετών. Ασχολούμαι  με τον τομέα της πληροφορικής περίπου 15 χρόνια. Είμαι ιδιοκτήτης των  PcHospital που ασχολούνται  με το service και την πώληση H/Y , του Pc.gr που είναι ιστοσελίδα τεχνολογίας , της AoutsWeb Design που κατασκευάζει ιστοσελίδες και εκδότης ηλεκτρονικού περιοδικού πληροφορικής μόνο για επαγγελματίες του κλάδου.
Ως αυτοδημιούργητος επαγγελματίας αφουγκράζομαι καλά τις δυσκολίες των ελεύθερων επαγγελματιών και θα προσπαθήσω το καλύτερο για το κοινό καλό όλων μας."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη