Ανατριχίλα στην Θεσσαλονίκη, με την αποκάλυψη νέας, ανείπωτης φρίκης

Αφωνη η Θεσσαλονίκη, από την νέα, αρρωστημένη αποκάλυψη, που σοκάρει ακόμη και τους έμπειρους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την ανήλικη ανιψιά του βίαζε ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο.
Το ανήλικο κοριτσάκι όταν το βίαζε ο 59χρονος ήταν οκτώ ετών, ενώ σήμερα είναι έντεκα.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατόπιν επισταμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 59χρονος ημεδαπός συγγενής της ανήλικης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα έτη 2014 και 2015, που η ανήλικη ήταν 8 ετών, ο δράστης προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες (07-11-2017), ο 59χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς την είσοδο στο χώρο εργασίας του προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών αποθηκευτικών συσκευών, καθώς επίσης (3) ωρολόγια χειρός και (1) στυλό, που λειτουργούσαν ως μέσα καταγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο εργασίας του και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους, οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη