«ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ» : Από θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού

«ΕΝΑ  ΑΣΤΕΡΙ  ΔΡΟΜΟΣ»
του Γιώργου Μπουρονίκου

Μετά τις sold out παραστάσεις του Οκτωβρίου η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» επιστρέφει και πάλι για δύο μόνο παραστάσεις και παρουσιάζει το

«ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ» σε κείμενο του Μπουρονίκου Γιώργου 
και σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα.  

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια με πολλά σύγχρονα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από το πρίσμα της σάτιρας φανερώνει τις αδυναμίες μας, την ψευδαίσθηση του σπουδαίου αλλά και τη χαρά που μπορεί να δώσει ακόμη και η ματαιοδοξία. Κατά βάθος, όλα είναι τόσο πολύτιμα όσο κατάφεραν να μας κάνουν να τα αγαπάμε. Μία «μάχη» μεταξύ δύο κόσμων. Η λατρεία του διαφορετικού με τη μαγεία της απλότητας. 
Το «ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ» είναι μία παράσταση, σαν παλιά ελληνική ταινία, που, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας νοσταλγία, ευαισθησία και πολύ χιούμορ, έρχεται να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και να χαρίσει άφθονο γέλιο.  
Υπόθεση

Στα χρόνια της κρίσης, αναζητώντας διεξόδους, ένας άνεργος πολιτικός μηχανικός αποφασίζει να επαναλειτουργήσει  μία παλιά ταβέρνα της γειτονιάς του. Μία ταβέρνα με ιστορία και μνήμες από τα παιδικά του χρόνια. Χωρίς πολλά χρήματα και αναζητώντας προσωπικό θα συναντήσει πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες μέχρι να «σκαλώσει» σε έναν φαντασμένο μάγειρα,  λάτρη του gourmet. Τα ξύλινα φθαρμένα τραπεζοκαθίσματα και τα ψητά της ώρας έρχονται να αντιμετωπίσουν την υψηλή γαστρονομία, τα αστέρια  και τους επιθεωρητές της Michelin.
Ο χρόνος είναι πολύτιμος, το μεταλλικό στέγαστρο σπασμένο και οι επιθεωρητές γευσιγνωσίας καθοδόν. Στο ταβερνάκι επικρατεί αναστάτωση. Όλα δείχνουν να καταρρέουν. Το ρολόι γυρίζει πίσω και ξαφνικά το παρελθόν ξυπνά απροσδόκητα. Θα καταφέρουν να έχουν μία αξιοπρεπή  εικόνα ή θα γίνουν ο περίγελος της γαστρονομίας? 
Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για τις ανάγκες του συλλόγου Γ&Κ του Ασύλου του Παιδιού. Κανένας συντελεστής - ηθοποιός - σκηνοθέτης - σεναριογράφος - σκηνογράφος - ηχολήπτης δεν αμείβεται (σε χρήμα ή είδος) για τις δύο παραστάσεις.  
Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ
Βασ. Όλγας 35 τηλ. 2310 832060
Σάββατο 2/12 στις 20.30 &  Κυριακή 3/12 στις 18:30
Για επιπλέον πληροφορίες: Μαριάννα Παπανδρέου 6944 33 29 39
Πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων: Λίντζου Αλεξάνδρα 6936 688 201
Τιμή εισιτηρίου 5 € - 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη