Εισβολή της Αστυνομίας Σαββατόβραδο, σε γνωστό club, της...κόκας όπως αποδείχτηκε !!!

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε θαμώνες γνωστού κλαμπ στο Μπουρνάζι στο Περιστέρι, αποκάλυψε η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.
Μάλιστα αποκαλύφθηκε πως τις εντολές για την διακίνηση αλλά και ένα μέρος των χρημάτων από τις δόσεις κοκαΐνης, κατέληγαν στην φυλακή στα χέρια συγκεκριμένου “νονού” της νύχτας ο οποίος είχε τις “άκρες εκτός φυλακών να κανονίζει τις αγοραπωλησίες, μεγάλων ποσοτήτων κόκας ώστε να διακινούνται μέσα στο κλαμπ στο Μπουρνάζι.

Ο… σταρ του Χόλιγουντ
Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πληροφορίες τόσο για την εμπλοκή του έγκλειστου στις φυλακές “νονού” της νύχτας, του οποίου μάλιστα το προσωνύμιο είναι ενός γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ, όσο και τις διακινήσεις που γίνονταν μέσα στο κλαμπ.

Το κλαμπ στο Μπουρνάζι
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης παριστάνοντας τα ζευγαράκια που είχαν βγει να διασκεδάσουν, “χαρτογράφησαν” ολόκληρο το κλαμπ και διαπίστωσαν τόσο τις κινήσεις του πορτιέρη, όσο και μιας πανέμορφης “μπαργούμαν”.

Έπειτα από συχνές επισκέψεις και δήθεν γλέντια στο κλαμπ, ένα ζευγάρι αστυνομικών κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των εμπλεκομένων και να αγοράσει μάλιστα μικροποσότητα κοκαΐνης, διαπιστώνοντας πλέον πως στο διάσημο κλαμπ του Περιστερίου, πραγματοποιούνταν εκτεταμένη διακίνηση κοκαΐνης, ίσως μάλιστα εν αγνοία των ιδιοκτητών.

Άμεσα διοργανώθηκε επιχείρηση και το περασμένο Σάββατο και ενώ στο κλαμπ διασκέδαζαν εκατοντάδες άτομα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εισέβαλαν στο κατάστημα και ακινητοποίησαν θαμώνες και υπαλλήλους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή δυο συγκεκριμένων εργαζομένων στο γνωστό κλαμπ βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, όπως και στα χέρια θαμώνων που μόλις είχαν προμηθευτεί τις δόσεις της κόκας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια των δυο συγκεκριμένων υπαλλήλων, αλλά και σε χώρους του γνωστού κλαμπ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης και χρηματικά ποσά σε ευρώ αλλά και σε νόμισμα Αλβανίας.

Για την ίδια υπόθεση στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί, κατηγορείται και ο έγκλειστος “νονός” της νύχτας, ο οποίος φέρεται να έδινε εντολές μέσα από τις φυλακές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται από τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πως το πελατολόγιο του κυκλώματος περιλαμβάνει κι άλλα άτομα.
newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη