Γυρίζεται στην Ελλάδα το πρώτο ερωτικό reality με παίκτες ολοτσίτσιδους !!!!


Ελληνικό reality! «Το παιχνίδι της αγάπης» ή «The Game of Love», όπως το ονομάζουν στο εξωτερικό, βρίσκεται στα σκαριά από το Μακεδονία TV και αναμένεται να προκαλέσει… σάλο, καθώς στις ξένες βερσιόν του τα ερωτικά φιλιά -ακόμη και μεταξύ γυναικών (!)- πάνε σύννεφο!
Τα ζευγάρια καλούνται να συμβιώσουν για έναν μήνα μέσα σε μια βίλα με πολλούς αδέσμευτους «πειρασμούς», δοκιμάζοντας έτσι την πίστη τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα γυρίσματα θα γίνουν σε μια βίλα στο Ναύπλιο και η εκπομπή αναμένεται να μπει στον προγραμματισμό του καναλιού από το β΄ μισό της σεζόν. 
Υστερα από πολλή σκέψη και αρκετό ψάξιμο, οι υπεύθυνοι του θεσσαλονικιώτικου καναλιού καταστάλαξαν στο γαλλικό concept, παραγωγής Fremantle Media France, που προβλήθηκε από το κανάλι NRJ12 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης. 
Στη γαλλική εκδοχή του reality εκτός από φλερτ, που ήταν αρχικά το ζητούμενο, υπήρξαν πολλά σέξι περιστατικά, με… καυτά φιλιά ακόμη και μεταξύ γυναικών και ερωτικά χάδια στα πιο απόκρυφα σημεία του κορμιού ανάμεσα στους μέχρι χθες άγνωστους μεταξύ τους συμμετέχοντες, τα οποία κατάφεραν να ξεσηκώσουν την οργή των συντρόφων, αλλά και τις φαντασιώσεις των τηλεθεατών!
Ποιοι θα συμμετάσχουν;

Τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια, τα οποία θα μοιραστούν μια βίλα με αδέσμευτους συγκατοίκους. Μόνο που τα ζευγάρια, στον έναν μήνα που θα διαρκέσει το reality, θα πρέπει να κρύψουν τη σχέση τους.

Το έπαθλο
Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και μία αποχώρηση, αφού οι παίκτες καλούνται να ψηφίζουν εκείνους που υποψιάζονται ότι έχουν σχέση, με στόχο να τους θέσουν εκτός παιχνιδιού. Αν κάποιο από τα ζευγάρια καταφέρει και μείνει στον τελικό, τότε θα είναι αυτό που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οπως καταλαβαίνετε, η πίστη, η αφοσίωση και η αγάπη των δεσμευμένων, που από τη μία δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να αποκαλύψουν τη σχέση τους και από την άλλη θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πειρασμό, θα δοκιμαστούν!

Το γαλλικό reality επέλεξε για τα γυρίσματα μία βίλα πάνω στη δαντελένια παραλία Τουλούμ στο Μεξικό, αλλά το ελληνικό δεν έχει κανέναν λόγο να ξενιτευτεί… Οι υπεύθυνοι της παραγωγής σκοπεύουν να το βγάλουν από το ατμοσφαιρικό Ναύπλιο, όπου ήδη έχουν βρει το θέρετρο που αναζητούσαν.
Τώρα βρίσκονται στο στάδιο επιλογής των συμμετεχόντων, αναζητώντας ωραία πρόσωπα με καλογυμνασμένα κορμιά και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν το concept με τον καλύτερο τρόπο. 
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει το reality στο αέρα, όμως δεν αποκλείεται οι υπεύθυνοι του Μακεδονία TV να περιμένουν να ανοίξει ο καιρός, ώστε να δούμε τους νεαρούς συμμετέχοντες με και χωρίς ρούχα, σε παραλίες και πισίνες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη