Νέες αποκαλύψεις, για την 22χρονη Λίνα, που αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη, από την μητέρα της


Πριν ένα χρόνο η αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας σόκαρε το πανελλήνιο. Η φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος το ΑΠΘ έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Σήμερα, όμως, η μητέρα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια λέγοντας πως η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live , η μητέρα της 22χρονης αποκαλύπτει πως η κόρη της έπεσε θύμα εκβιασμού: “Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία”. Όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
“Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Η Γαλίνη ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της”, αναφέρει η μητέρα της.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν νέες καταθέσεις για την υπόθεση. Μια από αυτές και της φίλης της που αποκαλύπτει πως η άτυχη κοπέλα δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη