Ενισχύουμε την 6χρονη Κλεοπάτρα : Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχολογίας

Νομίζουμε πως αγαπάμε...αλλά αν γίνουμε λιγάκι πιο προσεκτικοί...συμπεριφερομαστε με αγάπη... Δεν αγαπάμε...

Συμπεριφερομαστε με αγάπη σε όσους μας αγαπούν κ θυμώνουμε κ πληγωνομαστε από όσους δεν μας φέρονται όπως θέλουμε η όπως θεωρούμε πως μας αξίζει...

Σα να περιμένουμε να τραφουμε με αυτό το συναίσθημα από τους άλλους για να υπαρξουμε κ έπειτα νιώθουμε πως εμείς αγαπάμε.. Κ είμαστε τα καλά παιδιά... που μας απογοήτευσαν...

Η αγάπη είναι μια ενέργεια που δεν διαχωρίζει το που θα πάει.. Δεν κάνει επιλογές...
Και η μόνη αγάπη είναι η ανιδιοτελής...
Αγαπώ αυτό που κάθε φορά βλέπω ή συναντώ… αγαπώ τόσο που δίνω χωρίς να περιμένω και ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξα
πραγματικά δυστυχισμένη, μόνη ή άδεια. Γνωρίζω συνεχώς τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους και έχω μάθει να μην παλεύω με την προσκόλληση του για πάντα… του μοναδικού… βλέποντας πως γεννήθηκα σε έναν υπέροχο, ατελείωτο κόσμο που πεθαίνει και γεννιέται κάθε στιγμή ξανά και ξανά.

Στα λέω όλα αυτά γιατί ίσως διστάζεις να πεις στον εαυτό σου κι εσύ πως σου αξίζει να δημιουργείς και για σένα όμορφα πράγματα, όμορφες σκέψεις και όμορφα συναισθήματα. Στα λέω όλα αυτά γιατί θα έρθουν και θα σου πουν πως δεν ξέρεις να αγαπάς…πως εκείνοι ξέρουν και πως θα σου μάθουν… κι εσύ έμαθες να μαθαίνεις… κι ενώ ξέρεις πως τίποτα δεν ξέρεις, ξεχνάς πως ούτε κι εκείνοι ξέρουν.

Στα λέω ολα αυτά για να μην περιμένεις τίποτα από την αγάπη… γιατί η αγάπη από μόνη της σε προσέχει, από μόνη της σου χαρίζει, από μόνη της είναι εσύ. Στα λέω όλα αυτά γιατί το μόνο που χρειάζεται για να αγαπάς είναι να πιστέψεις… κι αυτό είναι τα πάντα.


Το σεμινάριο αυτό είναι αφιερωμένο στην μικρή Κλεοπάτρα..❤️
Την ημέρα εκείνη θα γίνει ομαδικός διαλογισμός για την υγεία της.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όλους, ωστόσο θα θέλαμε να σας προτείνουμε να αφήσετε όλοι ένα ποσό, οποιο εσείς επιθυμείτε για να γίνε καλά η μικρή Κλεοπάτρα που νοσεί από καρκίνο.
Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει στο τέλος του σεμιναρίου, παρουσία όλων σας.
Με αυτό το σεμινάριο η αγάπη γίνεται πράξη... ❤️
Πληροφορίες στο 6948180911
clock
Παρασκευή στις 6 μ.μ. - 9:30 μ.μ.
Το Δέντρο Των Ευχών
Μελεαγρου 6 ( Χαρίλαου), 54250 Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη