Εργα στον Περιφερειακό, από αύριο Πέμπτη

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, από την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα οδικά τμήματα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ12 και Κ13 και των συνδετήριων κλάδων αυτών.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1) Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Ν. Μουδανιών) και των συνδετήριων κλάδων αυτού, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2) Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη