Τι λέει ο Λιάγκας, για την "κοπάνα" της Κολέτσα από την εκπομπή του

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα μέσα σε 3 λεπτά από την έναρξη της κουβέντας!

Ο παρουσιαστής στην τελευταία του συνέντευξη στο Man of Status τοποθετήθηκε σχετικά. Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Κολλιάτσα, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί λέγοντας:

«Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε».

Στη συνέχεια μάλιστα η δημοσιογράφος του είπε: «Λένε ότι είστε πολύ πιεστικός στις συνεντεύξεις σας». Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. 

Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη