Θεσσαλονίκη : Δυο Αστυνομικοί στο Νοσοκομείο από τα χτεσινά επεισόδια, ο ένας σοβαρά.

Τραυματίστηκε Αστυνομικός από ρίψη φωτοβολίδας στο λαιμό και από μάρμαρο στο θώρακα συνάδελφός του

Εκτός κινδύνου με σοβαρό τραύμα στο λαιμό, νοσηλεύεται Αστυνομικός της ΥΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη από ρίψη φωτοβολίδας ενώ έτερος Αστυνομικός φέρει τραύμα στο θώρακα.
Μεταξύ άλλων δύο σοβαροί τραυματισμοί Αστυνομικών της ΥΑΤ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια επεισοδίων που βρίσκονταν σε εξέλιξη επ' αφορμή της 6ης Δεκεμβρίου του 2008.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr, ο Αστυνομικός της ΥΑΤ φέρει τραύμα στο λαιμό από φωτοβολίδα ενώ ένας ακόμα Αστυνομικός της ίδιας Υπηρεσίας, νοσηλεύονται στο 424ΓΣΝ με θλαστικό τραύμα στο θώρακα από ρίψη μαρμάρου.


Οι "αντιεξουσιαστές"  μέσα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επιδόθηκαν σε ρίψεις μολότοφ προς τους Αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών.
Κουκουλοφόροι με ορμητήριο το Πανεπιστήμιο, προκάλεσαν εμπρησμό  σε Ελληνική Σημαία, την οποία απέρριψαν στο οδόστρωμα.
Οι "αντιεξουσιαστές"σε ομάδες επιχειρούσαν επιθέσεις σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ.
Από την οδό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, οι κουκουλοφόροι βγαίνοντας από το ΑΠΘ, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς με μολότοφ, πέτρες και πυροτεχνήματα.
Ταυτόχρονα από την ταράτσα του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, άλλη ομάδα πραγματοποιούσε επιθέσεις από την Αγίου Δημητρίου, στη συμβολή της με την Εθνικής Αμύνης, ενώ κουκουλοφόροι είχαν στήσει ορμητήριο στην Αγίου Δημητρίου, στο ύψους της Καυτανζόγλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη