Προσέφεραν στο Ελληνικό κράτος, 143 ασθενοφόρα δωρεά, αξίας 14 εκατ. ευρώ !!!

Αυτά είναι τα νέα ασθενοφόρα που παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – έχει ξεκινήσει την παράδοση των 143 ασθενοφόρων τύπου Peugeot Boxer, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ.

Ανάμεσα στα 143 νέα οχήματα του ΕΚΑΒ περιλαμβάνονται 65 «παραδοσιακά» ασθενοφόρα, 26 4Χ4, 30 μικρού όγκου για να χρησιμοποιηθούν σε νησιά-στενούς δρόμους, καθώς και 22 Κινητές Μονάδες (χειρουργεία). 
Όλα τα οχήματα εφοδιάζονται με τον 2λιτρο BlueHDi κινητήρα πετρελαίου των 160 ίππων της Peugeot. 
Το κόστος της συνολικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αγγίζει τα 14.000.000 ευρώ.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων καθώς και μέρους των υπολοίπων ασθενοφόρων, ενώ η συνολική παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί εντός του μηνός Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τα αρμόδια όργανα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να επιτύχει την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Επίσης, η Peugeot έχει ολοκληρώσει την πανελλαδική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων.
Ο Όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot στην Επικράτεια.
Νεότερη Παλαιότερη