Βουτιά απελπισμένης 16χρονης, από γέφυρα Εθνικής οδού !!!

Μόλις 16 ετών η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα της εθνικής οδού
Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό, σε μία προσπάθεια πιθανότατα να τερματίσει τη ζωή της, αλλά όπως αποδείχτηκε ανεπιτυχώς.

Ο λόγος για μία ανήλικη γυναίκα 16 ετών, μαθήτρια λυκείου που μένει στα Χανιά, η οποία έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τη γέφυρα στο κόμβο του Γαλατά, επί της εθνικής οδού, στα Χανιά.

Η γυναίκα με την πτώση της έφερε πολλαπλά τραύματα και διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων.
"Αφού διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι φέρει κατάγματα στα πόδια, τον αυχένα και τη λεκάνη, με την εισαγωγή της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, για να ελεγχθεί πλήρως η κλινική της εικόνα,"όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδης.

Να σημειωθεί ότι η 16χρονη υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε σχετικά καλή κατάσταση στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.
Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες το νεαρό κορίτσι, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, μόλις το προσέγγισαν κάτω από την γέφυρα, άφησε να εννοηθεί ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς όμως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι.
Νεότερη Παλαιότερη