Νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. στην Χαλκιδική, με 33χρονο, 30χρονο και 20χρονη στα ...πράσα !!!

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας διάρρηξης μηχανήματος αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) που σημειώθηκε προ 10ημέρου στην παραλία της Γερακινής, στη Χαλκιδική. Πρόκειται για έναν 33χρονο, την 21 ετών φίλη του κι έναν 30χρονο εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, οι δράστες προσέγγισαν με αυτοκίνητο το ΑΤΜ το οποίο στεγάζεται σε εστιατόριο. Την ώρα που το ζευγάρι, ελληνικής καταγωγής, παρέμεινε στο όχημα κρατώντας «τσίλιες», ο συνεργός τους, υπήκοος Γεωργίας, κατευθύνθηκε προς την επιχείρηση. Αφού διέρρηξε το κατάστημα, επιχείρησε στη συνέχεια να διαρρήξει με ηλεκτρικό τροχό την πίσω πλευρά του ΑΤΜ. Όταν, όμως, ήχησε ο συναγερμός, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ερευνώντας την υπόθεση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, που είναι κάτοικοι του Πολυγύρου και της Γερακινής. Ερευνάται δε τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου.
Νεότερη Παλαιότερη