5 φυγόποινοι συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη !!!!

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε (1) απόφαση του Γ’ Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (5) ετών για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική πλαστογραφία, την οποία τέλεσε στη Θεσσαλονίκη το 2005.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως δύο ημεδαποί 84 και 56 ετών (πατέρας-γιος), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις με τις οποίες καταδικαστήκαν σε ποινή φυλάκισης (5) και (4) ετών, αντίστοιχα, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε (1) απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (9) ετών για φορολογικές παραβάσεις.
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (29) μηνών για Απάτη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Νεότερη Παλαιότερη