Λύθηκε το μυστήριο, με τους τρεις (!!!) μαχαιρωμένους στην Β. Ελλάδα

Όλοι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και ο μεγαλύτερος αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι με το οποίο είχε τραυματίσει πριν την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους.
Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό τριών Βουλγάρων που νοσηλεύονται στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Κομοτηνής. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 50χρονος Βούλγαρος δεν μπορούσε να χωνέψει τον χωρισμό με την 35χρονη σύζυγό του και πήγε το απόγευμα της Κυριακής στο εργοστάσιο όπου εργάζεται μαζί με τον 19χρονο γιο τους την περιοχή Παλλάδιο του δήμου Ιάσμου, για να της ζητήσει να τα ξαναβρούν. 
Όμως, η γυναίκα ήταν ανένδοτη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς, κατά την διάρκεια του οποίου ο 50χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από την περιοχή, ενώ τα θύματα διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραμένουν για νοσηλεία. 
Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν τον 50χρονο Βούλγαρο αιμόφυρτο στο 13ο χιλιόμετρο του άξονα Κομοτηνής- Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού και τον μετέφεραν και αυτόν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Νεότερη Παλαιότερη