Θεσσαλονίκη : Στις φλόγες το σπίτι γνωστού τραγουδιστή

Την περασμένη Δευτέρα εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφοντας μερικώς μεγάλο μέρος του σπιτιού του Σταύρου Κρητικού, ευτυχώς με μόνο υλικές ζημίες. 

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρα του,  η οποία προκλήθηκε από το τζάκι και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλον τον υπόλοιπο όροφο. Η φωτιά κατασβέστηκε από 8 άνδρες που κατέφτασαν με 3 πυροσβεστικά οχήματα. 




Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος έμαθε για τη φωτιά από τη μητέρα του ενώ ήταν στο δρόμο 
" Έτρεχα σαν τρελός φοβούμενος για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα όλης της οικογένειας μου, όπως και των 2 σκυλιών μου. Όταν έφτασα και βεβαιώθηκα για την ασφάλεια τους, άρχισα να ανησυχώ για τα μουσικά μου όργανα. 

Τελικά η φωτιά κατέκαψε όλο το δωμάτιο μου και τα προσωπικά μου αντικείμενα και προχώρησε στα υπόλοιπα δωμάτια του ορόφου. Ευτυχώς τα μουσικά μου όργανα ήταν σε άλλο όροφο του σπιτιού. Οι ζημίες πολλές αλλά εισπράξαμε ως οικογένεια μεγάλη αγάπη και συμπαράσταση από φίλους και γνωστούς, όπως και ανθρώπους που απλά με γνωρίζουν λόγω της δουλειάς και κατέκλυσαν για ακόμη μια φορά το μαγαζί που εμφανίζομαι κάθε Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους, δηλώνοντας μου τη συμπαράσταση τους. 


Τους ευχαριστώ όλους θερμά! Και εύχομαι πάντα να είναι μόνο υλικά τα άσχημα της ζωής."
Νεότερη Παλαιότερη