Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων στην Θεσσαλονίκη

Σκέπτεσαι για σπουδές ή μεταπτυχιακά στο εξωτερικό αλλά δεν έχεις αρκετές πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τα δίδακτρα και την ζωή στην νέα χώρα ;
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη υποδέχεται την δεύτερη διεθνή έκθεση πανεπιστημίων IUF.  Μαθητές, φοιτητές και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε ιδρύματα του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.

Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 30 πανεπιστήμια από 10 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού και θα παρέχουν στον σπουδαστή υπηρεσίες όπως δωρεάν συμβουλευτική, σωστή διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων, ενημέρωση για δίδακτρα αλλά και για υποτροφίες καθώς και τις οικονομικές συνθήκες της  χώρας.

Εκτός των άλλων θα υπάρχει εκπρόσωπος από το University College of London που βρίσκεται στην 7η θέση παγκοσμίως. Επίσης το Aarhus University και το University of Groningen που κατέχουν την 3η θέση στην Δανία και την 5η στην Ολλανδία αντίστοιχα.

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων IUF, είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση διότι οι παρευρισκόμενοι πέρα από άμεση επαφή με τους εκπροσώπους κάθε πανεπιστημίου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις πανεπιστημιουπόλεις μεγάλων πανεπιστημίων μέσω εικονικής πραγματικότητας. Επίσης θα παρέχονται ειδικές εκπτώσεις και προσφορές από τα ιδρύματα και ταυτόχρονα οι μαθητές ή φοιτητές  μπαίνουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Ευρώπης. 

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν διάφορα σεμινάρια και workshops περιορισμένων θέσεων από τους εκπροσώπους αλλά και από την Orientum, μια εταιρεία συμβούλων σταδιοδρομίας που είναι χορηγός των ψυχομετρικών τεστ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε κάθε μαθητή ή φοιτητή χωρίς κόστος μόνο για την IUF.

Αν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις μέσα από ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον περισσότερα σχετικά με το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο θέλεις να σπουδάσεις δεν έχεις παρά μόνο να έρθεις στην εκδήλωση. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή στο παρακάτω link:  https://www.iuf.gr/el/
Νεότερη Παλαιότερη