Παγκόσμιος Διαγωνισμός : Ενας Ελληνας εκπαιδευτικός, εντελώς δωρεάν στις Ηνωμένες Πολιτείες !!!

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά με έναν νέο εκπαιδευτικό διαγωνισμό που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά αποκλειστικά από την Eduk8. Ένας διαγωνισμός που σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε ενήλικες, σε δάσκαλους και καθηγητές που θα συνδέσουν το όνομά τους με την καινοτομία στη σύγχρονη εκπαίδευση και όλα αυτά σε παγκόσμια κλίμακα!

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχτεί από κάθε χώρα ένας εκπαιδευτικός ο οποίος στη συνέχεια θα διεκδικήσει το βραβείο του καλύτερου δασκάλου-καθηγητή στον κόσμο στο LEGO Education Symposium το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Βοστόνη.

Για τη χώρα μας η LEGO Education επέλεξε ως επίσημο και αποκλειστικό διοργανωτή την Eduk8 η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν δάσκαλο ή καθηγητή από την Ελλάδα να διεκδικήσει το Teacher Award ολόκληρου του κόσμου για το 2018!  

Ένας εκπαιδευτικός λοιπόν από τη χώρα μας θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Βοστόνη με καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς , διαμονής και συμμετοχής στα συνέδρια, από την Eduk8, ώστε να παρευρεθεί στο LEGO Education Symposium 2018 και στο συνέδριο του πανεπιστημίου Tufts.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φόρμα αίτησης και τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό:
Νεότερη Παλαιότερη