Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας και γιο νεκροί τα ξημερώματα σήμερα

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η σύζυγος και μητέρα, η οποία ζούσε μαζί τους και δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που χτύπησε το σπίτι της

Τις άγνωστες πτυχές που διέπουν την οικογενειακή τραγωδία, η οποία έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Βατόλακος Χανίων με πατέρα και γιο που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, προσπαθούν να φέρουν στο φως οι αστυνομικές αρχές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες, τόσο ο 89χρονος όσο και ο 65χρονος γιος του έχασαν τη ζωή τους.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού δε βρέθηκαν στοιχεία, που να μαρτυρούν μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται και το ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας.
Μπορεί το ένα σενάριο να κάνει λόγο ότι και οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα χαπιών, ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο γιος να προχώρησε αρχικά στο απονενοημένο διάβημα, καθώς πάνω του βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος πατέρας στη θέα του νεκρού γιου του να μην άντεξε και να ξεψύχησε.

Την ίδια ώρα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι ανέφερε ο 65χρονος, ο οποίος έμενε μαζί με τους γονείς του, στο ιδιόχειρο σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε μία τέτοια πράξη.
Σε όλα αυτά αναμένεται να ρίξει φως η νεκροψία-νεκροτομή, που θα προσδιορίσει το χρόνο κατά τον οποίο τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έχασαν τη ζωή τους.
Υπενθυμίζεται ότι τους δύο άνδρες βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι μία γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία ζούσε μαζί τους και δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που χτύπησε το σπίτι της.
Νεότερη Παλαιότερη