Τέλος στο θρίλερ με το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο : Βρέθηκε ο νικητής !!!

Το «θρίλερ» λοιπόν με τον άφαντο υπερτυχερό της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με κέρδος άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έλαβε τέλος μετά την προσκόμιση του τυχερού λαχνού σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Το λαχείο τον έκανε εκατομμυριούχο και πλέον ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία κάνει όνειρα απαλλαγμένος από τα άγχη της οικονομικής κρίσης.
Τα όσα έγιναν από τη στιγμή που πήρε στα χέρια του τη μαγική πεντάδα, παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία.

Ο «ξεχασιάρης» υπερτυχερός δήλωσε στον έκπληκτο πράκτορα του ΟΠΑΠ, ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών, σε συρτάρι του σπιτιού του και ζήτησε να του πει, αν έχει κερδίσει.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, βέβαια, όταν διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, φοβούμενος για την υγεία του υπερυχερού μόλις θα μάθαινε τα χαρμόσυνα μαντάτα. Τελικά, ο νικητής το πήρε ψύχραιμα, ενώ όπως είναι φυσικό διατήρησε την ανωνυμία του, αποφεύγοντας τις κρούσεις για δανεικά κι αγύριστα…

Τα όσα αποκαλύπτονται προκαλούν αίσθηση. 
Ο υπερτυχερός την ημέρα που αγόρασε το «χρυσό» λαχείο, ήθελε αρχικά να δοκιμάσει την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ. «Δώσε μου ένα ΣΚΡΑΤΣ», είπε σε έναν πλανόδιο λαχειοπώλη.
Εκείνος όμως, του αντιπρότεινε να πάρει ένα λαχείο «για το καλό των εορτών». Χωρίς να φέρει αντίρρηση, άφησε τον λαχειοπώλη να επιλέξει για εκείνον μια πεντάδα, πλήρωσε και κυριολεκτικά ξέχασε τον λαχνό στην τσέπη του.

Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον έβαλε αρχικά σε ένα συρτάρι.
Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.
Τότε δεν ήξερε ότι ο… τυχεράκιας ήταν ο ίδιος!
Το λαχείο έχει πουληθεί στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. 
Νεότερη Παλαιότερη