Πείνα και νεύρα στους Διάσημους στο Survivor-Ποιος κέρδισε στην τηλεθέαση της Δευτέρας

Το έπαθλο της Δευτέρας ήταν όσπρια και ρύζι και όσο και να πάλεψαν οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να το κερδίσουν.
Μια ακόμα ήττα μετρούν οι Διάσημοι, με την πείνα να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Το έπαθλο της Δευτέρας ήταν όσπρια και ρύζι και όσο και να πάλεψαν οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να το κερδίσουν. 

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να φάνε επιτέλους αλλά οι Μαχητές φάνηκαν πιο αποφασισμένοι και με 10-7 πέτυχαν τη νίκη. Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο παίχτης που έβαλε το καθοριστικό καλάθι καθώς ήταν πιο εύστοχος από τον αντίπαλό του Νάσο Παπαργυρόπουλο. 

Έχασε σε όλα η «βασίλισσα»
Την πρώτη της ήττα σημείωσε και η «βασίλισσα» του παιχνιδιού Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προσπάθησε να ισοφαρίσει την κατάσταση στον παιχνίδι ερωτήσεων απέναντι στην Μαρίνα αλλά δεν τα κατάφερε. 
Τα δύο κεκάκια, που ήταν το έπαθλο απόλαυσε τελικά η Μαρίνα, ο Θοδωρής, η Ντάρια και η Βιργινία.

Καυγάς για Δαλάκα-Χατζίδου
Η έλλειψη φαγητού έφερε από νωρίς τα προβλήματα στην ομάδα των Διάσημων και παρόλο που η άποχη της Δαλάκα και της Χατζίδου για να φάνε ρύζι πριν τον αγώνα εισακούστηκε αλλά τελικά δεν βοήθησε στην νίκη. 

Οι δύο παίχτριες διαφώνησαν πολύ έντονα με αφορμή μια ερώτηση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με τις αιτίες της ήττας του. «Κάτι φταίει που χάνουμε, αλλά δεν το έχω βρει ακόμα», είπε από μεριάς της η Κατερίνα Δαλάκα με την Ελένη Χατζίδου να διαφωνεί: «Εγώ διαφωνώ! Είναι καθαρά θέμα τύχης!». «Εμείς ορίζουμε την τύχη μας!», επέμενε η Δαλάκα.

Στην prime time της Δευτέρας, το Survivor συνάντησε και πάλι το Τατουάζ και την Αννέ. 
Η μάχη για την τηλεθέαση ήταν και αυτή τη φορά μεγάλη, καθώς πρόκειται για τρία δημοφιλή προγράμματα. 

Ποιος αναδείχθηκε νικητής και πού «κλείδωσαν» τα ποσοστά για τον καθένα;
Σημειώνοντας μικρή άνοδο συγκριτικά με το επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας, το Survivor σημείωσε τηλεθέαση 31,8% στο γενικό και 42,4% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά αυτά του έδωσαν με ευκολία την πρώτη θέση στον πίνακα μετρήσεων της Nielsen -σε τέταρτο άγγιξε και το 53,4%.

Απέναντι, το Τατουάζ έμεινε σταθερό σε όλα τα κοινά και κράτησε στον Alpha το 22,1% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 20,4% στις ηλικίες 15-44.

Για την Αννέ τα ποσοστά διαμορφώθηκαν ως εξής: 16,2% στο γενικό και 12,1% στο δυναμικό κοινό.
Νεότερη Παλαιότερη