Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο οπαδός που πέταξε το ρόλο- Είχε ξανασυλληφθεί για ρίψη πυρσού


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ανάλογο λόγο.

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο άνδρας που κατηγορείται ότι εκτόξευσε το αντικείμενο (ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής) που βρήκε και τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία προτού ο Αρετόπουλος σφυρίξει για τη σέντρα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Ένα συμβάν που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα.

Ποιος είναι; Πρόκειται για έναν 27χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει "φάκελο" στην αστυνομία, αφού είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για ρίψη φωτοβολίδας.

Ο φερόμενος ως δράστης του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και ήδη έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία προκειμένου να τρέξει όλη η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 27χρονο "πρόδωσαν" οι κάμερες του γηπέδου της Τούμπας, με αποτέλεσμα περίπου μία ώρα μετά την αποχώρηση των δύο ομάδων η αστυνομία να τον ταυτοποιήσει και να προχωρήσει στη σύλληψή του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νεότερη Παλαιότερη