Σημαντική διάκριση, για Ξενοδοχειακό όμιλο της Θεσσαλονίκης

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Villa Veneziano, μέλος της οικογένειας των Anatolia Villas Collection, στην 4η διοργάνωση του Hotel Design Awards, καθώς βραβεύτηκε για το καλύτερο landscape, κατά την διάρκεια του 100% Hotel Show.

H απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας, στην Αθήνα, όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή.

Η Villa Veneziano μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality αποτελεί το «διαμάντι» του Ιονίου. Βρίσκεται στο Περιγιάλι της Λευκάδος, σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων με θέα τα Πριγκιπονήσια και τον Σκορπιό.
Η Villa Veneziano έχει σχεδιαστεί με βάση τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και επιρροές από την βυζαντινή παράδοση, αποτελείται από 5 πολυτελείς σουίτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και 13 άτομα. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με κομψό σχεδιασμό και έμφαση στην πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα. Οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως η τραπεζαρία, η κουζίνα και το καθιστικό είναι ευρύχωροι και διακοσμούνται με μοναδικά έργα τέχνης.

Στη μοναστηριακού τύπου καταπράσινη αυλή του γεμάτη λουλούδια, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το πρωινό τους, διάφορα σνακ ή το ποτό τους. Μεγάλα παράθυρα και αψίδες μας οδηγούν, στον κήπο με το μπάρμπεκιου και στις σκάλες που οδηγούν στο χώρο της πισίνας με το γραφικό pool house. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης  κάνοντας μια βουτιά στην πισίνα και χαλαρώστε στο υδρομασάζ με θέα το Ιόνιο πέλαγος.


Οι πολύ όμορφοι και κομψοί χώροι της βίλλας δημιουργούν την αίσθηση ενός επίγειου παραδείσου και είναι ιδανικοί για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ήρεμο και πολυτελές περιβάλλον.

Η Villa Veneziano μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 5 ξεχωριστά υπνοδωμάτια τύπου ξενοδοχείου, είτε ως ιδιωτική βίλα.

Είναι ιδανική επιλογή  για παρέες φίλων και για μεγάλες οικογένειες καθώς και για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, τελετών και εταιρικών συναντήσεων.


Η Anatolia Hospitality παραμένοντας  πιστοί στο όραμα τους για συνεχή ανάπτυξη του ομίλου, έχει δημιουργήσει πλέον ένα δίκτυο ξενοδοχείων και βιλών με ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων, πωλήσεων, marketing & management.

Ο όμιλος διαθέτει δυο πλήρως ανακαινισμένα ιδιόκτητα ξενοδοχεία, σε Θεσσαλονίκη & Κομοτηνή, τη διαχείριση συγκροτήματος με βίλες και σουίτες, το “Senses ” & τη “Villa Petrolefko”, στη Μύκονο και πλέον τη διαχείριση της Villa Veneziano, στην Λευκάδα.

Νεότερη Παλαιότερη