Αποχώρηση με ...δάκρυα, από το Master Chef


Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef ο Κωνσταντίνος Σεφερίδης και ο Δημήτρης Τσικίλης, ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες για αυτή την εβδομάδα. Οι δύο συμμετέχοντες του reality μαγειρικής του STAR, παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές με τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη να συγκεντρώνει 22 βαθμούς, και τον Δημήτρη Τσικίλη, 24. 
Στη συνέχεια οι κριτές ανακοίνωσαν στον Κωνσταντίνο πως θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Ο 23χρονος, αρκετά στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα, δέχτηκε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές την ώρα που τον αποχαιρέτησαν. Τα μάτια του βούρκωσαν, αλλά κάποιων άλλων βούρκωσαν περισσότερο…

Μόλις άνοιξε η πόρτα στο σπίτι για την επιστροφή του Δημήτρη Τσίκιλη, κάποιοι στεναχωρήθηκαν, στεναχωρήθηκαν πολύ. Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και η Γωγώ Κωστάκη δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για το αποτέλεσμα…💘
«Ήταν ένα όνειρο, το πέτυχα και δεν ήθελα να τελειώσει εδώ πέρα. Καλώς ή κακώς, τελείωσε και χάρηκα που υπήρξα μέλος αυτής εδώ της εμπειρίας», δήλωσε ο ίδιος.
💗

Οι τρεις κριτές, αποχαιρέτησαν τον Κωνσταντίνο τονίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο καλά παιδιά που πέρασαν από το reality μαγειρικής. «Σεμνός, ταπεινός ήσυχος, δεκτικός στην κρίση. Έτοιμος να μάθει και όλο αυτό, τον έκανε και αποτελεσματικό», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Νεότερη Παλαιότερη