MasterChef: Αποχώρησε βρίζοντας χυδαία τους συμπαίκτες της

H Γωγώ του MasterChef αποχώρησε βρίζοντας χυδαία τους συμπαίκτες της.
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν το βράδυ του Σαββάτου όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το επεισόδιο του «Master Chef».

Θεωρούσε ότι όλα ήταν στημένη, και τα ....πήρε με την αποχώρησή της.
Η εκπομπή του Σαββάτου στο Masterchef ήταν άκρως επεισοδιακή, με την παίκτρια που αποχώρησε τελικά Γωγώ Κωστάκη να εξαπολύει επίθεση κατά πάντων μέσα στο σπίτι του σόου του Star.

Ειδικότερα, η Γωγώ και ο Τιμολέων ψηφίστηκαν να είναι οι δύο υποψήφιοι από τους συμπαίκτες τους ως κύριοι υπεύθυνοι της ήττας τους από την μπλε ομάδα.

Ο Τιμολέων το δέχτηκε σαν αρχηγός και μπροστά στους κριτές όταν ερωτήθηκε έκανε το ίδιο πράγμα και η Γωγώ. Όχι όμως και όταν έμεινε μόνο στη συνέντευξη. Εκεί δεν παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. 
Αντίθετα ξεκίνησε να μιλάει για προκαθορισμένες ψηφοφορίες. Για στημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών που έχουν προαποφασίσει ποιοι θα φύγουν. Δε μίλησε μόνο για την ψηφοφορία που την εμπλέκει αλλά και παλαιότερες. 
Συνέχισε αναφέροντας ότι υπάρχει κάποιος που κινεί τα νήματα και κατευθύνει τα πάντα.


Τελικά η Γωγώ ακόμα και όταν αποχώρησε από το παιχνίδι συνέχισε να μιλάει για κλίκες που στο τέλος θα σπάσουν ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, στη συνέντευξη πριν φύγει πέταξε και την ατάκα: «Έχεις ακούσει που λένε στο ένα δωμάτιο είναι μια που@@α, ένας που@@ης και ένας άσχετος; Ε εγώ είμαι ο άσχετος, βρες τους άλλους δυο», προφανώς αναφερόμενη σε συγκεκριμένους συμπαίκτες της στο παιχνίδι.
Νεότερη Παλαιότερη